Moțiune împotriva ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, care a pierdut peste 700 mil. de euro din PNRR

Parlamentarii din Forța Dreptei au inițiat, alături de deputații USR, moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

Ionel Dancă a susținut declarații de presă la Parlament, arătând că Guvernul a pierdut 740 de milioane de euro din PNRR, destinați construcției și modernizării de spitale.

Nu există nicio scuză pentru acest eșec al Guvernului PSD-PNL, miniștrii Sănătății și ai Fondurilor europene, Alexandru Rafila și Câciu, trebuie să plece acasă (…) Ceea ce a făcut ministrul Rafila prin tăierea banilor europeni pentru spitale este o crimă împotriva sănătății românilor. Într-o țară în care mamele nasc pe trotuare, într-o țară în care o mamă strigă «n-am aer» și nimeni nu o aude și moare în spitalul județean de la Botoșani este clar că sistemul de sănătate din România este bolnav. Iar principalul medic al acestui sistem este vinovat de malpraxis în gestiunea fondurilor europene și ministrul Alexandru Rafila trebuie să plece acasă”, a afirmat Ionel Dancă, deputat al Forța Dreptei.

UPDATE, 18 septembrie: Intervenție în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Sănătății.

Vrei să faci parte din echipă?

Vrei să faci parte din echipă?

Together we the people achieve more than any single person could ever do alone.

Cod Mandatar Alegeri Locale: 21240063
Cod Mandatar Alegeri Europarlamentare: 41240007

Abonează-te la Newsletter!

Copyright 2024 Forța Dreptei. Toate drepturile rezervate.