Alin Nica, președintele CJ Timiș, candidează din partea Forța Dreptei pentru un nou mandat, alături de adevărații liberali

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, alături de Alin Nica, a susținut marți o conferință de presă la Timișoara, în care a fost prezentată decizia președintelui Consiliului Județean Timiș de a se alătura Forța Dreptei.

„Îi urez bun venit acasă lui Alin Nica, chiar dacă noi liberalii autentici din Forța Dreptei nu mai putem să ne promovăm ideile, valorile și principiile sub blazonul PNL, noi suntem liberali, Alin Nica este liberal și împreună, unindu-ne forțele, vom reuși să împiedicăm tentativa PSD de a pune mâna pe acest județ simbolic, județul Timiș. Timișoara este primul oraș eliberat de dictatura comunistă, Timișoara este orașul care a lansat Proclamația de la Timișoara și este orașul care a fost permanent în avangarda luptei pentru democrație, pentru libertate, pentru tot ceea ce înseamnă binefacerile unei societăți democratice și civilizate, și suntem convinși că așa va rămâne, M-aș bucura foarte mult ca alianța Dreapta Unită să ajungă cât mai curând prin negocieri serioase de definitivarea candidaturilor, atât la nivelul județului, cât și la nivelul fiecărei comunități locale din județul Timiș”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul Forța Dreptei a deplâns faptul că o „juntă militară a fost impusă la conducerea PNL, iar această juntă militară ucide pas cu pas orice urmă de liberalism și de democrație în PNL”.

„Noi, cei din Forța Dreptei suntem liberalii care nu ne-am predat PSD, nu am făcut niciun pas în spate, nu am cedat la niciun fel de amenințare, chiar și atunci când artileria grea a țintit spre noi, și suntem convinși că așa cum uleiul se ridică la suprafața apei, la fel, liberalii autentici vor fi aceia care îi vor determina pe oameni să înțeleagă că România nu este condamnată să fie dominată de același sistem putred care a pus mâna pe putere în urmă cu 34 de ani, care mimează democrația și care, de fapt, își bate joc de cetățean și încearcă să se perpetueze în mod ilegitim la putere”, a afirmat Ludovic Orban.

De asemenea, președintele Consiliul Județean Timiș a anunțat decizia de a candida din partea Forța Dreptei pentru un nou mandat.

„Am finalizat discuțiile cu dnul președinte Orban și am convenit să candidez la președinția Consiliului Județean Timiș din formațiunii Forța Dreptei. Am făcut pasul către cea mai autentică formațiune liberală care a rămas pe scena politică din România, deoarece sunt un om de dreapta. Sunt și voi fi liberal, de 20 de ani am fost promotorul și voi fi în continuare promotorul valorilor liberale aici în Timiș”, a declarat Alin Nica.

Președintele Consiliului Județean Timiș a precizat că decizia sa a venit după ce conducerea centrală a PNL l-a exclus practic din partid, după ce a hotărât să-l susțină pe social-democratul Alfred Simonis în alegerile pentru CJ Timiș.

„Prin această operațiune specială ne apropriem foarte mult de modul de acțiune sovietic și din acest punct de vedere am dorit și vreau în continuare să mă delimitez fundamental de aceste acțiuni ale foștilor mei, deja, colegi. Filiala PNL a fost nici măcar vândută, ci dată cadou, dată gratis, PSD-ului. Munca a zeci de primari, a sute de aleși locali, responsabili de zonă și membri simpli ai partidului a fost aruncată la gunoi pentru a satisface interesele personale ale câtorva șefi de la București”, a mai susținut Alin Nica.

Vrei să faci parte din echipă?

Vrei să faci parte din echipă?

Together we the people achieve more than any single person could ever do alone.

Abonează-te la Newsletter!

Copyright 2024 Forța Dreptei. Toate drepturile rezervate.