Protest la Palatul Cotroceni a parlamentarilor din Forța Dreptei față de desemnarea ca premier a președintelui PSD

Parlamentarii din Forța Dreptei au protestat în fața Palatului Cotroceni, în timpul consultărilor președintelui cu partidele parlamentare, față de desemnarea ca prim-ministrului a președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, a susținut declarații de presă cu prilejul manifestației.

Iohannis își bate joc și trădează încrederea și speranța care i-a fost acordată de 6,5 milioane de români, pentru promisiunile pe care le a făcut în campanie: o Românie fără PSD! Dacă vă aduceți aminte, «o Românie normală» care să fie guvernată pentru respectarea drepturilor și libertăților individuale, o Românie care să se modernizeze, în care să facă toate reformele necesare, să se repare legile justiției, lupta anticorupție să fie sprijinită de la cel mai înalt nivel, iar cetățenii români să aibă posibilitatea să se realizeze aici în România.

Astăzi Iohannis comite ultimul act de trădare din drama care a servit o poporului român, dând puterea pe mâna caracatiței PSD. Începând de astăzi, după desemnarea lui Ciolacu, Klaus Iohannis arată că nu a fost altceva decât un cal troian al PSD, nu a fost altceva decât un mincinos nerușinat care și-a bătut joc de toți oamenii cărora le-a făcut promisiuni pe care imediat ce s-a văzut cu al doilea mandat în buzunar le-a călcat în picioare.

Noi suntem parlamentarii Forța Dreptei și considerăm că acest simulacru de consultări care are loc acuma, în care PSD este chemat de Iohannis cu băieții de serviciu din PNL în același timp, nu are nicio legătură cu voința românilor. Noi suntem oamenii care nu am trădat electoratul, care ne-am menținut cuvântul dat, care avem obraz bun simț onoare și care vom face tot ce depinde de noi ca tot ceea ce s-a promis în 2020 să fie respectat. Categoric vom vota împotriva unui Guvern condus de PSD și de un premier PSD cu atât mai mult cu cât pentru noi Ciolacu este chintesența tuturor relelor PSD de la Revoluție până astăzi”, a declarat Ludovic Orban.

Vrei să faci parte din echipă?

Vrei să faci parte din echipă?

Together we the people achieve more than any single person could ever do alone.

Cod Mandatar Alegeri Locale: 21240063
Cod Mandatar Alegeri Europarlamentare: 41240007

Abonează-te la Newsletter!

Copyright 2024 Forța Dreptei. Toate drepturile rezervate.