Ludovic Orban, prezent la Congresul USR: Întotdeauna am fost partizanul colaborării noastre!

Suntem condamnați să colaborăm, suntem condamnați să lucrăm împreună. România trebuie vindecată de o boală foarte grea, o boală izvorâtă din cea mai mare trădare care a fost vreodată făcută de vreun om politic după 1990 – trădarea lui Iohannis” a susținut președintele Forța Dreptei.

Ludovic Orban a precizat că la putere se află PSD, și nu mai există vreo urmă de liberalism în actuala guvernare, iar în Opoziție este construit în „laboratoarele sistemului, așa cum au fost construite și alte partide, o falsă Opoziție – antieuropeană, care se bazează pe teoria conspirației, pe nostalgia față de Ceaușescu și care cumulează o mulțime de teme”.

Astăzi la putere se află covrigarul-șef, care iară promite că vor umbla prin toată țara câini cu covrigi în coadă, iar românii iarăși nu o să vadă decât gaura de la covrigi. Să vii tu ca premier și să promiți marea cu sarea, Luna de pe cer, după ce ai fost la guvernare 1 an și jumătate și nu ai adus decât taxe, impozite, creșteri de prețuri, sărăcirea populației (…) dar tu să promiți în continuare ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic arată că deja este vorba nu de o deformație profesională, ci de o boală: minciună patologică. S-au obișnuit să mintă și nici nu-și mai dau seama când mint. Mai au și o altă boală – s-au obișnuit să fure și nici nu-și mai dau seama când fură”, a afirmat președintele Forța Dreptei.

Vrei să faci parte din echipă?

Vrei să faci parte din echipă?

Together we the people achieve more than any single person could ever do alone.

Abonează-te la Newsletter!

Copyright 2024 Forța Dreptei. Toate drepturile rezervate.