Despre noi

Programul politic

Noi, Forța Dreptei, suntem un partid de oameni liberi care își clădesc singuri destinul și cariera, oameni care își iubesc țara și care pun pe primul plan interesul României și bunăstarea românilor. Asumăm tradiția liberalismului național românesc și ne angajăm să apărăm și să promovăm principiile și valorile liberale naționale, care au dus la marile realizări ale României din istoria modernă, ancorați în rădăcinile puternice pe care le avem în tot ceea ce înseamnă personalitate, tradiție și cultură a poporului român. Este datoria generației noastre să reafirme și să promoveze idealurile naționale care au clădit România modernă, să le îmbogățească aducându-le în actualitate și să le transmită mai departe noilor generații.

Statutul Forța Dreptei

Forța Dreptei este formațiunea politică fondată de Ludovic Orban, cu o orientare de centru-dreapta, înregistrată oficial de instanță în ianuarie 2022. Este un partid național cu vocație europeană, care promovează idei, valori și principii aparținând curentelor ideologice liberale, creștin-democrate și conservatoare. Potrivit Statutului, structura de conducere presupune un for executiv național care se reunește săptămânal, Biroul Politic Național, precum și filiale la nivelul județelor, în municipiul București și în Diaspora. Congresul este organul suprem de conducere al partidului, iar între reuniunile acestuia se întrunește Consiliul Național, organism compus din reprezentanții partidului la nivel național și local.

Know more about

Our Priorities

Together we the people achieve more than any single
person could ever do alone.

our manifesto

Medical Health Care Centers

Together we can build a stronger economy, healthier families and a more

Economical Stability

Economical can build a stronger economy, healthier families and a more...

Prioritizing the most vulnerable

President announced plans to end solitary confinement for juvenile offenders...

Educational Environment

Education is the most powerful weapon which you can use to change...

Forța Dreptei

Forța oamenilor de dreapta pusă în slujba cetățenilor!

Susținem cauza celor care cred că doar prin muncă cinstită și prin inteligență își pot face un rost în viață și pot obține bunăstarea cuvenită. Suntem alături de toți cei care cred în egalitatea de șanse și în dreptul fiecărei persoane de a beneficia pe deplin de egalitatea în fața legii, fără privilegii și fără discriminări.

Vrei să faci parte din echipă?

Vrei să faci parte din echipă?